Pagina laden...

Meest gestelde vragen

In dit overzicht hebben we de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld, via het categoriemenu aan de linkerkant kan je de volledige lijst met FAQs raadplegen.

Zodra we je pakket hebben overgedragen aan PostNL, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging met daarin je leveringsnummer en een link om je bestelling te tracken. Bovendien is je leveringsnummer op elk moment terug te vinden in je klantaccount.

Gastbestelling: Als je je bestelling als gast hebt geplaatst, kan je de status van je bestelling volgen via de link in de e-mail met de orderbevestiging, of door je leveringsnummer, e-mailadres en postcode in te voeren in het login gedeelte.


OPGELET: Door de huidige omstandigheden is het mogelijk dat de verzending van je bestelling iets langer duurt dan gewoonlijk. We vragen je iets meer geduld te hebben en onze klantenservice pas te contacteren indien je 5 werkdagen na je bestelling nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen.

 
Je ontvangt een betalingsbevestiging via e-mail, zodra je betaling door ons systeem is verwerkt.

Geen bestelbevestiging ontvangen? Geen nood! Als je een bestelnummer hebt ontvangen (deze staat bij jouw bankafschrijving en begint met 2020) is jouw bestelling goed doorgekomen. De bestelbevestiging kan in je spamfolder beland zijn of vanwege een systeemfout niet verstuurd zijn. Binnen enkele werkdagen ontvang je de track en trace van verzending en kun je de zending volgen (LET OP! De track en trace wordt na ontvangst binnen 24 uur geactiveerd).
 
Je kan de door jou bestelde artikelen binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Plaats het onbeschadigde artikel dat je retourneert samen met het retourformulier dat is meegezonden terug in een zak of doos (indien mogelijk die waarin je jouw bestelling hebt ontvangen) en sluit deze zorgvuldig af.

Plak het retourlabel dat is meegeleverd in je pakket goed zichtbaar op de zak of doos en breng je pakket naar een PostNL of Kariboo! pakketpunt. Via de locatiewijzer op www.kariboo.be of www.postnl.be kan je een pakketpunt of locatiepakket in je buurt vinden (dit zijn voornamelijk dagbladhandelaars). Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar dit tot je van ons een retourbevestiging hebt ontvangen.

BELANGRIJK: Als het om een klacht gaat, meld dit dan eerst bij onze klantenservice voordat je het pakket aan ons terugstuurt.

Bij klachten of retourzendingen wordt de artikelwaarde natuurlijk zo snel mogelijk vergoed. Mocht je een andere maat of kleur willen, bestel deze dan via de online shop. Hier zie je meteen of het gewenste artikel nog beschikbaar is.

Meer informatie over het herroepingsrecht vind je in onze algemene voorwaarden. Het retourformulier of de originele doos geeft niet automatisch recht op de effectieve uitoefening van het herroepingsrecht.

Gezien de huidige situatie is het tijdelijk niet mogelijk om artikelen te retourneren of om te ruilen in een SNIPES store.

 
Helaas is een directe omruiling via de online shop niet mogelijk. Het is momenteel tijdelijk niet mogelijk om goederen te ruilen in één van onze winkels.
Gelieve het artikel te retourneren via PostNL, dan betalen we het bedrag zo snel mogelijk terug. Als je graag een ander artikel wilt, gelieve het dan direct te bestellen in de online shop.
 
Dit is helaas tijdelijk niet mogelijk. Stuur de goederen terug met het bijgevoegde retourlabel.
 
Als je hebt betaald met creditcard, PayPal of Bancontact, dan wordt het bedrag van de geretourneerde artikelen automatisch terugbetaald, uiterlijk 14 dagen nadat je retour is verwerkt in ons logistiek centrum.

Als je een bestelling retourneert die (deels) werd betaald met een gift card, wordt het bedrag (deels) terugbetaald in de vorm van een nieuwe gift card die we jou opsturen via de post. 

Opgelet: de verwerking van je retourzending vindt plaats binnen uiterlijk 14 dagen na aankomst van de retour in ons logistiek centrum. De terugbetaling wordt vervolgens binnen uiterlijk 14 dagen verwerkt.

 
Dit is momenteel (nog) niet mogelijk.

 
Om de snelst mogelijke verzending te garanderen, wordt je bestelling onmiddellijk nadat deze is afgerond naar ons verzendmagazijn gestuurd en verwerkt. Een wijziging of annulering van je bestelling is daardoor helaas niet mogelijk.

 
Bij bestellingen met een bestelwaarde van € 85,00 en hoger hoef je geen verzendkosten te betalen. De verzendkosten binnen België voor een bestelling tot € 84,99 bedragen € 6,99.
 
In je pakket wordt een retourlabel meegeleverd. Met dit label kan je de artikelen via PostNL gratis aan ons terugsturen.

 
Tip: controleer je spamfolder. Als je daar geen bestelbevestiging kan vinden, controleer dan in je klantaccount of je e-mailadres correct is.

Nog steeds geen bestelbevestiging ontvangen? Geen nood! Als je een bestelnummer hebt ontvangen (deze staat bij jouw bankafschrijving en begint met 2020) is jouw bestelling goed doorgekomen. De bestelbevestiging kan vanwege een systeemfout niet verstuurd zijn. Binnen enkele werkdagen ontvang je de track en trace van verzending en kun je de zending volgen (LET OP! De track en trace wordt na ontvangst binnen 24 uur geactiveerd).

 

Nog vragen?