Pagina laden...

Casio

25 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Kids
Dames
Kleur
Zwart
Blauw
Grijs
Oranje
Wit
Geel
Multicolor
Goud
Zilver
Maat
one size
Prijs
tot
Materiaal
Edelstahl
Sonstiges
Filter
Heren
Kids
Dames
Zwart
Blauw
Grijs
Oranje
Wit
Geel
Multicolor
Goud
Zilver
one size
tot
Edelstahl
Sonstiges
Sorteren op:
25 artikel(en)
Sorteren op:

Casio, back to the Future

In 1946 opgericht door de vier broers Kashio baseerde men zich bij de elektronicagigant Casio op de door techniek ondersteunde Lightness of Being. En dat in een tijd dat computers nog zo zwaar waren dat er een truck nodig was om deze te verplaatsen. Casio stuurde echter nog steeds aan op het 'verhogen van de kwaliteit van leven en het vereenvoudigen van arbeid door middel van elektronische apparatuur', het motto van de Japanners. En ze slaagden er werkelijk in om in bijna alle gebieden van het dagelijks leven door te dringen en zich binnen 65 jaar op veel terreinen onmisbaar te maken. Maar met pensioen hoeft Mister Casio nog lang niet te gaan. We zien Casio horloges voornamelijk rond vele polsen. En dat komt doordat Casio niet alleen praktisch is, maar ook chic en dat niet pas sinds gisteren. In 1976 bestormden de eerste digitale horloges met tien extra functies de internationale markten. Al snel werd het Zwitserse zakmes onder de tijdindicatoren een onmisbare metgezel van avonturiers en asfaltcowboys.

Casio, stijl in een handomdraai

Ook al lijken countdown- en alarmfuncties in de tijd van de smartphones en tablets minder spectaculair: Met de retro-klassiekers ben je in een handomdraai cool gestyled. Ziet er goed uit in goud en zilver maar ook in kunststof maken de retro Casio's onze pols een heel stuk mooier. Casio? Dat willen wij! Je hoeft tenslotte niet te zijn opgegroeid met Mastermind, Amiga en the A-team om te vallen voor de KITT onder de polshorloges.

Casio bij SNIPES

Eens de klokken à la 'Blue Thunder' achteruit laten lopen of er gewoon verbazingwekkend cool uitzien? Bij SNIPES vind je de mooiste Casio-retro-modellen in goud, zilver of helemaal 'back to the roots' in kunststof.