Pagina laden...

Eastpak

17 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Kids
Dames
Kleur
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Roze
Geel
Multicolor
Maat
one size
Prijs
tot
Materiaal
Nylon
Polyester
Sonstiges
Online only
Ja
Filter
Heren
Kids
Dames
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Roze
Geel
Multicolor
one size
tot
Nylon
Polyester
Sonstiges
Ja
Sorteren op:
17 artikel(en)
Sorteren op:

Eastpak - functionaliteit met stijl

De geschiedenis van Eastpak begon in 1952 bij het bedrijf Eastern Canvas Products Inc. met de productie van maritieme tassen en rugzakken voor het Amerikaanse leger. Ongeveer 20 jaar later stapte Mark Goldman, de zoon van de baas, in het bedrijf en lanceerde Eastpak. Met de Padded Pak'r rugzak kreeg Eastpak het binnen no time als eerste voor elkaar dat één van hun rugzakken ook geregeld door studenten als cultobject gezien werd. Vooral de hoge mate van duurzaamheid en de functionaliteit werden kernwaarden van Eastpak. Als eerste merk garandeerde Eastpak begin jaren '80 een levenslange garantie op rugzakken en tassen van Eastpak.

Eastpak - innovatie en lifestyle

Sprekende over de jaren '80…. In dit gekke decennium was het Eastpak die begon met het versieren van rugzakken en tassen met kleurrijke en freaky ontwerpen. Eastpak maakte niet alleen indruk met hun bonte ontwerpen, maar ook met zijn originele reclame uitingen, zoals de advertentie met het skelet, begin jaren '90, voor de levenslange Eastpak garantie. Innovaties, zoals de eerste reistas op wieltjes, zorgden er bovendien voor dat Eastpak altijd inspeelt op de behoeften van de urban doelgroep en Eastpak niet als puur outdoor merk op de kaart gezet wordt. Deze populariteit onder verschillende takken van de urban cultuur zorgde er ook voor dat de rugzakken en tassen van Eastpak altijd goed vertegenwoordigd waren onder skateboarders, graffiti artiesten en basketballers. Ook onder muzikanten en fans van het hardere werk zijn Eastpak producten door hun robuustheid daily essentials geworden. Met de sponsoring van de Resistance Tour heeft Eastpak ook aanhangers in die scene! Geen wonder dat Eastpak tassen en rugzakken met hun cultstatus een begeerd designobject zijn geworden waaraan creatievelingen als Raf Simons met merken als Wood Wood of House of Hackney hun medewerking verlenen qua collectieontwerp.  

Eastpak in de SNIPES online shop

De beste tassen en rugzakken van Eastpak kun je met slechts een paar muisklikken in SNIPES online shop bestellen. Betaal je Eastpak bestelling met Bancontact, PayPal of creditcard. Elk Eastpak product mag je vanuit België binnen 30 dagen gratis retourneren.