Pagina laden...

Betaling

Bancontact: 

In de SNIPES online shop kan je eenvoudig betalen met Bancontact. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

Hoe werkt het? Eerst vul je het kaartnummer op je Bancontact-kaart die bij je zichtrekening hoort in. Voor Bancontact begint dit nummer altijd met 6703. Vervolgens kom je in de beveiligde omgeving van je eigen bank terecht, en moet je inloggen met je mobiele telefoon of kaartlezer. Elke bank heeft een eigen manier van inloggen. Tenslotte bevestig je de transactie, op dezelfde manier als waarop je gewone overschrijvingen binnen de online omgeving van je bank bevestigt. Je krijgt dan een bevestiging van de geslaagde Bancontact-betaling en wordt automatisch teruggestuurd naar onze webshop.

Naast betalingen via desktop faciliteert Bancontact ook betalingen via een app. Met je mobiele telefoon scan je simpelweg een QR-code en zo kan je snel en eenvoudig afrekenen.

PayPal:

PayPal is een online betalingsservice waarmee je veilig, gemakkelijk en snel online kunt betalen.

Hoe het werkt: je slaat je gegevens éénmalig op in een PayPal-rekening. Tijdens het bestellen in de SNIPES online shop, word je automatisch doorgelinkt naar PayPal. Hier vul je je PayPal gegevens in, je e-mailadres en persoonlijk wachtwoord, en bevestig je de betaling.

Zodra je vervolgens op de knop 'NU KOPEN' op de bestelpagina klikt, is je betaling geautoriseerd. Je PayPal-rekening wordt gedebiteerd op het moment dat je pakket wordt verzonden; in het geval van een retour wordt je rekening gecrediteerd op het moment dat je retour werd verwerkt in ons logistiek centrum.

Als je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een PayPal rekening openen.

Creditcard:

Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen in de SNIPES online shop. Je kunt de meeste creditcards met het MasterCard- en Visa-symbool gebruiken. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je bestelling door ons verstuurd wordt en bij een retour wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt zodra je retour in ons logistiek centrum is verwerkt.

Als extra veiligheidsmaatregel, maken wij gebruik van de 3-D Secure processen "Verified by Visa” en “MastercardSecureCode". Nadat je op de betaalpagina het creditcardnummer van je Visa of Mastercard ingevuld hebt, maken wij een verbinding met de uitgever van je kaart, zodat je jouw identiteit kan bevestigen door middel van een code. Pas na een succesvolle autorisatie, wordt de creditcardbetaling uitgevoerd. Door dit extra niveau van beveiliging op je creditcard wordt misbruik door diefstal of duplicatie voorkomen.

Je kunt bij je bank informeren naar de veiligheid van je creditcard en het gebruik van het nieuwe 3-D secure proces.

Gift card:

De SNIPES gift card is een betaalmiddel waarmee je in onze online shop én in onze stores kan betalen. Gift cards kan je voor een bedrag naar keuze aankopen in onze fysieke stores. Je kan een gift card in delen of in zijn geheel inwisselen.

In de online shop werkt het als volgt: nadat je de gewenste items hebt toegevoegd aan je winkelwagen en op ‘NAAR DE KASSA’ hebt gedrukt, kan je verschillende betaalwijzen selecteren. Hier vink je de optie "gift card verzilveren" aan en voer je het kaartnummer, de pincode en de veiligheidscode in. Het 18-cijferige kaartnummer vind je op de achterkant, boven de barcode. De pincode vind je naast de barcode en daarvoor moet je het zilveren laagje wegkrassen.

Als je alles hebt ingevuld, klik je op inwisselen en wordt het bedrag in mindering gebracht. Als het totaalbedrag van je bestelling hoger is dan het bedrag van je gift card, kan je een andere betaalmethode selecteren om het restbedrag te betalen.  
Opgelet: Het is niet mogelijk om release items met een gift card te betalen.
Als extra veiligheidsmaatregel, maken wij gebruik van de 3-D Secure processen "Verified by Visa” en “MastercardSecureCode". Nadat je op de betaalpagina het creditcardnummer van je Visa of Mastercard hebt ingevuld, maken wij een verbinding met de uitgever van je kaart, hiermee moet je jouw identiteit bevestigen door middel van een code.

Pas na een succesvolle autorisatie, wordt de creditcardbetaling uitgevoerd. Door dit extra niveau van beveiliging op je creditcard wordt misbruik door diefstal of duplicatie voorkomen.
 
De veiligheid van je gegevens is een absolute prioriteit voor ons. Je betalingsgegevens worden uitsluitend gebruikt om de betaling van de door jou bestelde artikelen af te wikkelen en worden niet opgeslagen. Voor de overdracht van alle persoonlijke gegevens wordt bij ons de zogenaamde SSL-versleuteling (Secure Socket Layer) gebruikt.

Als extra veiligheidsmaatregel, maken wij gebruik van de 3-D Secure processen "Verified by Visa” en “MastercardSecureCode". Nadat je op de betaalpagina het creditcardnummer van je Visa of Mastercard hebt ingevuld, maken wij een verbinding met de uitgever van je kaart, hiermee moet je jouw identiteit bevestigen door middel van een code. Pas na een succesvolle autorisatie, wordt de creditcardbetaling uitgevoerd. Door dit extra niveau van beveiliging op je creditcard wordt misbruik door diefstal of duplicatie voorkomen.

Je kunt bij je bank informeren naar de veiligheid van je creditcard en het gebruik van het nieuwe 3-D secure proces.

 

Heb je hulp nodig?