Pagina laden...

Mitchell and Ness

Mitchell and Ness

Mitchell & Ness

Filter
Voor wie?
Heren
Kids
Dames
Kleur
Zwart
Blauw
Bruin
Groen
Grijs
Paars
Rood
Wit
Multicolor
Camo
Maat
S
M
L
XL
XXL
no size
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Heren
Kids
Dames
Zwart
Blauw
Bruin
Groen
Grijs
Paars
Rood
Wit
Multicolor
Camo
S
M
L
XL
XXL
no size
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
59 artikel(en)
Sorteren op:

Mitchell & Ness – sportswear met traditie


De sportswear waanzin begon bij Mitchell & Ness al in 1904. Op dat moment openden de  tennis- en worstelpro Frank P. Mitchell en de Schotse golfer Charles M. Ness in Philadelphia de eerste Mitchell & Ness sportwinkel. Toendertijd waren Mitchell & Ness nog gespecialiseerd op handgemaakte tennisrackets, golfclubs en andere sportuitrusting, maar kort daarna begonnen Mitchell & Ness ook met de productie van schooluniformen en sportkleding. Toen in 1933 een contract werd gesloten met de Philadelphia Eagles, begonnen Mitchell & Ness met de verovering van de NFL, die ze voortzetten in de MLB met de samenwerking met Philadelphia Athletics en Philadelphia Phillies. Wel 50 jaar vindt een werknemer van Mitchell & Ness bij toeval gigantische rollen afgedankte wol, wat hem ertoe aanzet om vintage truien te gaan produceren volgens originele ontwerpen. Als vervolgens een artikel over Mitchell & Ness en trends in sportkleding verschijnt in de Sports Illustrated, worden de producten van Mitchell & Ness een groot succes. Andere contracten met de meest beroemde sportteams in de VS volgden en zo was het geen toeval meer dat Mitchell & Ness ook buiten het speelveld een belangrijke rol ging spelen.

 

Mitchell & Ness - van het veld naar muziekvideo’s  


Sinds de jaren ’90 waren Mitchell & Ness door sterren als Bo Jackson en Kobe Bryant het middelpunt van de Amerikaanse entertainmentcultuur. Het was echter de steeds populairder wordende hiphoptrend op MTV e.d. die de fusie van sportkleding en streetstyle echt vereeuwigde. Vooral de Snapbacks van Mitchell & Ness genoten toen al erg veel populariteit in muziekvideo's en op street courts. Nadat deze caps de afgelopen jaren hun grote comeback gevierd hebben, zijn Mitchell & Ness een gevestigde orde geworden in het wereldje van headwear en kregen ze door de overname door adidas nog een enorme push voorwaarts. 

 

Mitchell & Ness in de SNIPES online shop


Een enorme selectie van de beste caps van Mitchell & Ness, net zoals de Mitchell & Ness kleding vind je in de SNIPES online shop! Bestel gemakkelijk en veilig met Bancontact, je creditcard, of Paypal. Bij een bestelwaarde van 85 euro of meer is de verzending gratis. Bovendien kun je bij de SNIPES online shop gratis retourneren vanuit België binnen 30 dagen.