Pagina laden...

Nixon

1 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Kleur
Zwart
Maat
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Heren
Zwart
one size
tot
Ja
Sorteren op:
1 artikel(en)
Sorteren op:

Nixon - Het horloge voor actievelingen

Nixon werd in 1997 in Encinitas, Californië opgericht door Chad DiNenna en Andy Laats. Nixon uitstond uit de situatie dat ze op de huidige markt niet konden vinden wat ze zochten. De oplossing was dus: maak het zelf! Maar wat zochten de grondleggers van Nixon precies? DiNenna, liefhebber van extreme sporten, surfer en snowboarder, en werkzaam in de extreme sports-industrie, wilde een horloge dat hem aansprak en dat ook een weerspiegeling was van zijn persoonlijkheid. Chad ontmoette Andy, die op zijn beurt werktuigbouwkundig ingenieur was voor een snowboardfabrikant, en de basis voor Nixon werd gelegd! Bij de productie van Nixon horloges hechtten beide veel waarde aan de combinatie van uiterlijk, gevoel en functionaliteit. De Nixon horloges ontstaan niet uit massaproductie, maar worden vervaardigd volgens de minutieuze eisen van de Nixon oprichters en het team van skaters, surfers en extreme sporters en altijd volgens het motto "Team Designed – Custom Built". Deze aandacht voor detail en de hoogste kwaliteit is bij Nixon vandaag de dag nog steeds te zien! 

Nixon - Teampower!

Dat Nixon in eerste instantie vooral bekend staat om zijn horloges is duidelijk. De jongens uit Encinitas hebben echter veel meer. Zo zijn er bijvoorbeeld zelfs Nixon audioproducten en accessoires zoals caps en rugzakken van Nixon. Helder natuurlijk dat deze producten de levensstijl van het Nixon team weerspiegelen: "We hechten veel belang aan details. De kleine dingen die je misschien niet op het eerste gezicht ziet, maar die  niet vergeten mogen worden.” Wie er deel uit maakt van het Nixon team? Hoe zit het bijvoorbeeld met de pro-skaters Andrew Reynolds, Danny Way, Paul Rodriguez of de legende bij uitstek, Tony Hawk? Naast skaters staan ook snowboarders, waaronder Nicolas Müller, Jeremy Jones, JP Walker en Elena Hight, graag met Nixon aan de start, net al de surfers Rob Machado, Josh Kerr en Chippa Wilson.

Nixon in de SNIPES online shop

Als je op zoek bent naar een horloge of accessoire van Nixon, ben je in de SNIPES online shop aan het juiste adres! Bestellingen vanaf €85 worden gratis verzonden. Je kunt je Nixon bestelling betalen met Bancontact, PayPal of creditcard. Mocht je overigens niet tevreden zijn met je Nixon product, dan kun je het gratis retourneren binnen 30 dagen.