Pagina laden...

K-Swiss

1 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Dames
Kleur
Wit
Maat
36
Prijs
tot
Materiaal
Leder
Filter
Dames
Wit
36
tot
Leder
Sorteren op:
1 artikel(en)
Sorteren op:

K-Swiss: Innovation & Style

Bijna 50 jaar geleden werd  K-Swiss door de Zwitserse broers Art en Ernie Brunner in Los Angeles opgericht. De twee waren tot hun verhuizing naar Californië enthousiaste WK-skiërs. Onder de Californische zon moesten ze echter op zoek naar nieuwe sportieve uitdagingen. Zo werden de skiërs fanatieke tennissers. Dat was ook de reden waarom ze met K-Swiss in 1966 als eerste bedrijf ooit een volledig van leer gemaakte  tennisschoen op de markt brachten. De legendarische CLASSIC werd toen ook meteen op het gras van Wimbledon ingewijd. Met een dergelijk briljant debuut kon K-Swiss eigenlijk alleen sneakergeschiedenis schrijven. K-Swiss staat toen en nu voor innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. En de CLASSIC is allang niet meer alleen op de tennisbaan maar ook op de weg een nakijker geworden. K-Swiss heeft haar focus lang geleden uitgebreid en biedt naast tennisschoenen, ook lifestyle-, trainings- en loopschoenen aan. Met topmodellen als Arvee, Hof Adcourt of Rinzler hebben ze echt voor iedereen wat wils.

K-Swiss, Style meets responsibility

Aan de grote expertise van de Brunner-broers met ski-equipment hebben de schoenen van K-Swiss hun karakteristieke vijf strepen en metalen oogjes te danken. Maar K-Swiss schoenen zien er niet alleen erg mooi uit. Het inmiddels globaal opererende bedrijf werkt volgens de zogenaamde SA8000-standaard, die de arbeidsomstandigheden van de werknemers continu verbetert. K-Swiss produceert, net als de meeste fabrikanten van sportartikelen, vooral in de Aziatische regio. Door de SA8000-standaard zorgt K-Swiss ervoor dat de schoenen niet worden gemaakt door kinderen of onder onmenselijke omstandigheden. K-Swiss is er dus in geslaagd om van een klein Zwitsers merk te evolueren naar een schoenenimperium en daarbij zichzelf en zijn normen trouw te blijven.

K-Swiss bij SNIPES

Ben je overtuigd van de stijl van K-Swiss? Kijk dan nu in de online shop van SNIPES. Hier vind je verschillende modellen in alle kleuren en ontwerpen.