Pagina laden...

SNIPES CLIQUE

SNIPESCLIQUE
SNIPES CLIQUE

Je hebt nog geen SNIPES account?
en je wordt automatisch deel van de CLIQUE.

Heb je al een SNIPES-account?
in de online shop of de App & profiteer van jouw exclusieve voordelen.


SNIPES CLIQUE

Bij elke aankoop ontvang je 5 COINS per euro aankoopwaarde, of dit nu in de app, in de online shop of direct in de winkel is.


SNIPES CLIQUE

Voor elke 100 verzamelde COINS ontvang je één euro korting op je volgende aankoop. Selecteer simpelweg COINS als betaalmethode of toon je Loyalty ID uit de app in de winkel.


SNIPES CLIQUE

Van CROWD naar CREW naar CORE !

Ontgrendel exclusieve voordelen door van niveau naar niveau te springen! Verzamel COINS bij elke aankoop & HEARTS in de SNIPES App

 • 25 HEARTS voor deelname aan een SNIPES activiteit
 • 50 HEARTS voor het posten van een foto met je gekochte artikelen
 • 50 HEARTS voor het retourneren van je online bestelling in een SNIPES store
 • 75 HEARTS voor het posten van een video met je gekochte artikelen


 • SNIPES CLIQUE

  Download de SNIPES App en volg je voortgang!


  CLIQUE RULES

  Heb je nog geen SNIPES account?

  Maak er gewoon één aan in de SNIPES App of op snipes.com/login en je wordt automatisch deel van de CLIQUE. Wees niet verbaasd, de eerste keer dat je je aanmeldt moet je akkoord gaan met de nieuwe Algemene Voorwaarden.

  Heb je al een SNIPES account?

  Super, dan hoef je alleen maar in the loggen in de online shop via snipes.com/login of in de App. In de online shop vind je alle informatie over je huidige niveau en je COINS & HEARTS onder "Mijn Account". In de App vind je het overzicht in je profiel alsook je member ID om te scannen in onze winkels.


  HOE VERDIEN JE COINS?

  Als je al lid bent van de SNIPES CLIQUE, verzamel je automatisch COINS wanneer je online of in de winkels shopt. Om COINS te verzamelen in de winkel, toon je eenvoudig je member ID in de SNIPES App bij het afrekenen. De COINS worden bijgeschreven op je account. Vergeet niet je smartphone mee te nemen, het is namelijk niet mogelijk om je COINS achteraf te laten bijschrijven.

  LET OP: je kunt nieuw verzamelde COINS pas gebruiken nadat de retourtermijn van 30 dagen is verstreken.


  HOE BESTEED JE COINS?

  In de online shop en de App kan je je COINS simpelweg selecteren als betaalmethode in de checkout. Je kan tot 70% van het totaalbedrag van je winkelwagen met je verzamelde COINS betalen. In de winkel laat je gewoon je member ID in de App zien bij het afrekenen. Houd er rekening mee dat je de hoeveelheid COINS die je in de winkel gebruikt, niet zelf kunt bepalen. Alle bestaande COINS worden hier automatisch gebruikt, zolang deze niet hoger zijn dan 70% van de aankoopwaarde.


  SNIPES APP RULES

  Waar vind je de SNIPES App?

  De SNIPES App kan je downloaden in de Google Playstore of AppStore.
  Om HEARTS te verzamelen, download je de SNIPES App. Als member van de SNIPES CLIQUE kun je foto's en video's posten van de artikelen die je hebt gekocht en de artikelen direct taggen. Natuurlijk zijn er wel een paar regels:

  DO's - toegestaan:

  ✔ Gebruik de SNIPES-app om foto's en video's van je favoriete SNIPES fit te maken

  ✔ Bewerk je foto's en video's direct in de App met filters, stickers, tekst en markeringen

  ✔ Link de juiste producten en events aan je look

  ✔ Deel je foto's en video's met andere CLIQUE members om hen te inspireren en HEARTS te verdienen

  ✔ Ga in interactie met de foto's en video's van andere CLIQUE members

  ✔ Ontdek andere looks, CLIQUE members, events en nog veel meer

  DON'Ts - niet toegestaan

  ✖ Het is in principe niet toegestaan om foto's en video's in de SNIPES-app te publiceren die in strijd zijn met onze "Dos and Don'ts" en Algemene Voorwaarden

  ✖ Je foto's en video's mogen geen uitdrukkingen, thema's of beschrijvingen bevatten die niet geschikt zijn voor kinderen of die niet voldoen aan de geldende wetgeving. Dit geldt zowel voor teksten als voor geüploade foto's. Niet toegelaten inhoud:
  - Pornografie
  - Beledigingen
  - Racisme
  - Wapens
  - Geweld
  - Drugs
  - Religieuze en/of politieke referenties

  ✖ Je content mag geen inbreuk maken op de rechten van andere personen/users en mag niet in strijd zijn met de toepasselijke wetgevingn

  ✖ Onze App mag niet worden gebruikt om reclame te maken voor andere websites of andere producten en diensten in welke vorm dan ook

  ✖ Links naar webadressen zijn niet toegestaan. Uitzonderingen zijn de pagina's waarnaar onze website is gelinkt of die vooraf door ons zijn gecontroleerd en in orde zijn bevonden

  ✖ Geef nooit je volledige naam of contactgegevens op (bijv. telefoon, adres, e-mail, etc.) en vraag geen andere members om dit te doen

  ✖ Let op de hier genoemde "Dos and Don'ts". Foto's/video's die door jou en andere users worden geüpload, worden door ons gecontroleerd op inhoud. Als foto's/video's in strijd zijn met onze "Dos en Don'ts", behouden wij ons het recht voor om de betreffende foto's/video's uit de app te verwijderen. Meer hierover kun je vinden in onze Algemene Voorwaarden.


  Van tijd tot tijd zul je kleine enquêtes terugvinden in de App. Als je hieraan deelneemt, word je ook beloond met 25 HEARTS.

  FAQs

  Nog vragen? Check onze FAQs!