Pagina laden...

Levi's

2 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Kleur
Turkoois
Wit
Maat
XS
M
Prijs
tot
Materiaal
Baumwolle
Filter
Heren
Turkoois
Wit
XS
M
tot
Baumwolle
Sorteren op:
2 artikel(en)
Sorteren op:

Levi's: The Jeans Legend Lives

Levi's is zonder twijfel de moeder van alle jeans. Door de Duitse immigrant Levi Strauss in 1853 in het zonnige Californië opgericht. Levi's introduceerde in het begin bijzonder robuuste overalls voor hardwerkende gouddelvers. Samen met zijn kleermaker Jacob Davis ontwikkelde Strauss in 1873 een nog sterkere stof: echt, blauw denim. Deze broek werd door klinknagels en naden bijeengehouden: de Blue Jeans, die aanvankelijk XX heette, werd geboren. Deze broek was toen al voorzien van het bekende logo met de twee paarden. Vanuit de VS begon Levi's toen aan zijn triomftocht over de hele wereld. Ook vandaag de dag zijn de jeans nog steeds bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Ondertussen is er nu naast jeans ook een enorm scala aan authentieke en kwaliteitsvolle streetwear.

Levi's, voor iedereen een fitting jeans

Levi's heeft nu niet alleen meer alles voor mannen maar ook voor vrouwen echt alles wat je denim-hartje begeert: Voor mannen is en blijft de 501 de absolute klassieker, de 508 is echter meer casual of de 511 die meer een rechte snit heeft. Daarnaast kunnen de heren bij SNIPES uit een geselecteerd assortiment hemden, T-shirts of jassen het beste voor zichzelf uitzoeken. Voor women heeft Levi's met de Curve ID een manier gevonden om elke lady heel gemakkelijk en eenvoudig haar favoriet te laten kiezen: een perfect zittende jeans. De Demi Curve is speciaal ontworpen voor vrouwen met curves. De Slight Curve vormt zich goed om lichte welvingen, de Bold Curve is eerder geschikt voor vrouwen met een smalle taille en heupen. Bovendien kunnen vrouwen bij SNIPES shorts, T-shirts, vesten en nog veel meer van Levi´s vinden. Levi's is vandaag de dag niet alleen meer absolute leider op het gebied van jeans, maar ook in streetwear.

Levi's bij SNIPES

Hou je van de cultjeans of van de stijlvolle streetwear van Levi's? Neem dan nu een kijkje in de online shop van SNIPES en zoek de beste artikelen uit de robuuste, creatieve en tijdloze collecties.