Membercard SNIPES

 

Voordelen van de Membercard 


Met je SNIPES-Membercard krijg je exclusieve kortingen. Bij aankopen tot € 199,99 krijg je 3% korting en vanaf € 200,- zelfs 5% korting op de totale aankoop. Dit geldt zowel voor bestellingen in de online shop als voor aankopen in de SNIPES Stores. Of het nu om sneakers, streetwear, accessoires of headwear gaat.

Om van deze mooie aanbiedingen te kunnen profiteren hoef je alleen de Membercard aan de kassa van de Store te laten zien of het 13-cijferige Membercard-nummer (op de achterkant onder de barcode) online in te vullen bij je klantgegevens (bij 'Je gegevens'). Hoe dat precies gaat, laten we je hier zien.

 

Je hebt al een Membercard en wilt deze online activeren?
 

Dat kun doen tijdens het registreren in de online shop of, wanneer je al geregistreerd bent, via je klantaccount bij: 

'Je gegevens' / 'Factuuradres'. Onderaan op het formulier kun je het 13-cijferige Membercardnummer invullen. Dit nummer staat onder de barcode op je kaart. Daarna bevestigen door de gegevens op te slaan. De korting wordt dan ook bij iedere online bestelling automatisch verrekend.

 

Wat moet ik doen bij verlies van de kaart? 

Ben je je SNIPES Membercard kwijt? Geen probleem, want je kunt gratis een nieuwe kaart aanvragen. Stuur een e-mail naar onlineservice-be@snipes.com met als onderwerp SNIPES Membercard en leg de situatie kort uit. De nieuwe kaart wordt dan per post naar het door jou opgegeven adres gestuurd.

 

Nog vragen?

Voor alle vragen over de SNIPES membercrd kan je ons uiteraard ook op elk moment een e-mail sturen (onlineservice-be@snipes.com) met als onderwerp SNIPES Membercard. Ons serviceteam zal je vraag zo snel mogelijk behandelen en tijdig contact met je opnemen.