Pagina laden...

Cleptomanicx

Cleptomanicx

Categorieën

Dames Cleptomanicx

Filter
Kleur
Zwart
Blauw
Groen
Paars
Rood
Geel
Multicolor
Maat
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Zwart
Blauw
Groen
Paars
Rood
Geel
Multicolor
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
11 artikel(en)
Sorteren op:

Cleptomanicx – From Hamburg with love

Iedereen kent ze wel, de shirts en hoodies met de meeuw erop - maar niet iedereen kent het merk Cleptomanicx! Jammer eigenlijk, want het label uit Hamburg bestaat al sinds 1991 en was dus één van de eerste Duitse streetwearlabels. Het merk wordt onder andere geïnspireerd door de Scandinavische straat- en streetwearcultuur en skateboarden. Apropos Nordic: het weer in Hamburg en omgeving kan behoorlijk slecht zijn, dus was het belangrijk om kleding te maken die zonder problemen bestand is tegen slecht weer.
 

Cleptomanicx – Streetwear met meeuwen

Het was ook een must voor de oprichters van Cleptomanicx dat de kleding niet te serieus werd genomen en dat het ontwerp de drager en iedereen die hem ziet deed opvrolijken. Ze vroegen zich dus af hoe ze dat het best konden doen? De meeuwen van Cleptomanicx werden vanaf dan gebruikt als kenteken van het merk en als print. De print siert vandaag nog steeds veel van de Cleptomanicx T-shirts, hoodies, jasjes, shorts en meer. Wanneer de kustvogel niet als detail wordt gebruikt, gebruikt Cleptomanicx vaak de verkorte naam "Clepto" - niet minder opvallend en een leuke knipoog naar de meeuw.
 

Cleptomanicx in de SNIPES online shop

Haal je hippe items van de Duitse streetwear koning nu online bij SNIPES! Het aanbod van Cleptomanicx is groot: hoodies, shirts, jasjes, shorts, maar ook handige bags - inclusief meeuw natuurlijk! Scroll er doorheen, bestel rustig vanuit je zetel en kies uit verschillende betaalmethodes. Bovendien wordt je bestelling vanaf 8€85 gratis geleverd.