Pagina laden...

Asicstiger

Asicstiger

Dames ASICSTIGER

Filter
Kleur
Beige
Zwart
Oranje
Wit
Multicolor
Maat
35.5
36
37
37.5
38
39
39.5
40
40.5
41.5
one size
Prijs
tot
Snit
Low
Pasvorm
Chunky
Regular
Online only
Ja
Materiaal
Knit
Leder
Mesh
Textiel
Upper-mix
Filter
Beige
Zwart
Oranje
Wit
Multicolor
35.5
36
37
37.5
38
39
39.5
40
40.5
41.5
one size
tot
Low
Chunky
Regular
Ja
Knit
Leder
Mesh
Textiel
Upper-mix
  • Alle filters resetten
11 artikel(en)
Sorteren op:

ASICSTIGER: Performance sinds meer dan 60 jaar

 
Weet jij waar "ASICS" voor staat? "Anima Sana In Corpore Sano"! Dit is Latijn voor "Een gezonde geest in een  gezond lichaam." Logisch, niet waar? ASICSTIGER werd in 1949 opgericht door Kihachiro Onitsuka en opereerde eerst onder de naam Onitsuka Tiger, totdat ASICSTIGER in 1977 ontstond na de fusie met GTO Sports Nets & Sportswear. De eerste producten waren basketbalschoenen voor de opkomende Japanse basketbalscene waarvan de zolen geïnspireerd waren op de zuignappen van een octopus. Het bedrijf kreeg voor het eerst wereldwijd erkenning toen de winnaar van de Boston Marathon in 1951 schoenen van ASICSTIGER, oftewel Onitsuka Tiger, droeg. Technisch gezien maakte ASICSTIGER veel indruk in de jaren ’80 met de ASICSTIGER geldemping  hun performance modellen. Handelsmerk van de schoenen waren en zijn vandaag de dag nog altijd de "tiger stripes" aan de zijkant van de sneakers.
 

Retro charme en lifestyle? Geen probleem voor ASICSTIGER!

Dat de basis van ASICSTIGER op het performance vak ligt, daar is geen twijfel over mogelijk. Ook tegenwoordig zijn ASICSTIGER loopschoenen een must voor hardlopers. Dankzij de retrotrend zijn echter de ASICSTIGER performance modellen uit de jaren '80 en '90 tegenwoordig ook onder niet-hardlopers geliefd als nooit tevoren. De ASICSTIGER GEL-KAYANO TRAINER, GELSAGA, GEL-LYTE III en GEL-LYTE V zijn echte must-haves under sneakerheads. ASICSTIGER was goed, is goed, blijft goed. 
 

ASICSTIGER sneakers bij SNIPES

Als je retrostijl, technologie en draagbaarheid belangrijk vindt, is onze collectie ASICSTIGER schoenen in de online shop van SNIPES geknipt voor jou. De GEL-LYTE III, GEL-LYTE V of de ASICS Evo-modellen, met ASICSTIGER sneakers kun je het evenwicht tussen sport en stijl met gemak bewaren. Trouwens, je bestelling wordt vanaf een waarde van €85 gratis verstuurd binnen België.