Pagina laden...

Ucon Acrobatics

Ucon Acrobatics

Categorieën

Heren Ucon Acrobatics

Filter
Kleur
Beige
Zwart
Bruin
Geel
Maat
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Beige
Zwart
Bruin
Geel
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
8 artikel(en)
Sorteren op:

Ucon Acrobatics - in balans en functioneel


Ucon Acrobatics uit Berlijn Friedrichshain is veel meer dan alleen maar het zoveelste accessoiremerk. Jochen en Martin, de twee oprichters van Ucon Acrobatics, begonnen in de zomer van 2001 met het uitbouwen van het beeld dat zij van Ucon Acrobatics als lifestyle merk hadden. Ze geloven sterk in creativiteit, kwaliteit, vakmanschap en ethische productievoorwaarden en deze visies hebben ze ook gerealiseerd. Het is dus geen wonder dat de design studio van Ucon Acrobatics begon in een oude koeienstal in Friedrichshain waarbij ze zelf de verbouwing deden. 15 jaar later is Ucon Acrobatics met hun unieke creaties niet langer uit de lifestyle – en fashionwereld weg te denken.

Ucon Acrobatics – uit een inspirerende omgeving


Het aanhoudende succes van Ucon Acrobatics kan vooral worden verklaard door het feit dat het jonge merk hun producten nog steeds zelf ontwerpt in de eigen Berlijnse studio en dat het bij de productontwikkeling altijd de combinatie van minimalisme, innovatie en functionaliteit in gedachten houdt. Het hele team van Ucon Acrobatics laat zich inspireren door de stad, door hun reizen en door de mensen om hen heen en ontwikkelen zo rugzakken en tassen die een belangrijke toegevoegde waarde bieden aan creatieve consumenten. Samenwerkingen met diverse kunstenaars en andere creatievelingen bewijzen de innovatieve geest in Ucon Acrobatics die tot op de dag van vandaag hoog in het vaandel staat bij het merk als het gaat om product design. Het resultaat bestaat uit elegante en zeer functionele tassen en rugzakken die aan de wensen van de drager tegemoet komen.

Ucon Acrobatics  in de SNIPES online shop


Bestel vandaag nog de nieuwste exemplaren van Ucon Acrobatics in de SNIPES online shop. Kies je betaalmethode en je hebt je tas binnen 2 tot 5 werkdagen in huis. Vanaf een waarde van €85 wordt je tas trouwens gratis thuisgestuurd. Je mag hem gratis retourneren binnen 30 dagen.