Pagina laden...

Hype

Hype

Categorieën
Kleur
Zwart
Grijs
Maat
S
M
L
XL
XXL
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Zwart
Grijs
S
M
L
XL
XXL
tot
Ja
  • Alle filters resetten
4 artikel(en)
Sorteren op:

Hype, de naam zegt het al

In 2011 was Hype meer een idee dan een wereldberoemd merk en werd gefinancierd door twee vrienden die accessoires en kleding bedrukten. Nadat de twee bij een wedstrijd 100 afdrukken hadden gewonnen voor hun T-shirts, barstte het succesverhaal los. Drie shirt-designs en een eigen gefinancierde en bedrukte aansteker ('Get your own fucking lighter!') zorgden bij Hype voor de eerste... nou ja, Hype. Al na een paar uur was alles uitverkocht! Dankzij dit eerste succes en de draagwijdte van sociale media werd Hype al snel te klein voor een eenpersoonskamer.

Hype, vanuit de crèche de wereld in

Binnen een paar maanden groeide het kleine label Hype uit tot een van de bekendste merken van Engeland. In de tussentijd ontwerpt, produceert en distribueert Hype zijn ontwerpen vanuit nieuwe en grotere gebouwen in Leicester. Na de opening van de eerste Hype-store in het Boxpark (een uit scheepscontainers bestaande Pop-Up Mall in Londen) zijn er vandaag de dag verschillende winkels, wereldwijd! In de winkels en ook online verkoopt Hype sweatshirts, rugzakken, T-shirts, tanktops, jassen, shorts, snapbacks, bucket hats, en meer, alles natuurlijk met hun opvallende ontwerpen.

Hype in de SNIPES online shop

In de SNIPES online shop vind je veel Hype Pieces waarmee je in ieder geval een extravagant optreden maakt. Blader door streetwear en accessoires van het merk uit Leicester en verheug je over een gratis verzending vanaf een bestelwaarde van € 85!