Pagina laden...

Cheap Monday

Cheap Monday

Categorieën

Heren Cheap Monday

Filter
Kleur
Zwart
Blauw
Grijs
Roos
Rood
Wit
Geel
Multicolor
Maat
XXS
XS
S
M
L
XL
W32
28
29
30
31
33
34
36
28/32
29/32
30/32
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Zwart
Blauw
Grijs
Roos
Rood
Wit
Geel
Multicolor
XXS
XS
S
M
L
XL
W32
28
29
30
31
33
34
36
28/32
29/32
30/32
tot
Ja
  • Alle filters resetten
24 artikel(en)
Sorteren op:

Cheap Monday, in het begin was er de skinny jeans


Het is het jaar 2004: 800 paar karakteristieke 'Tight' jeans van Cheap Monday komen voor het eerst in de verkoop: de moderne klassieker met de skull is geboren. Maar tot die tijd was het een lange weg te gaan. In 2000 openen Örjan Andersson, Adam Friberg en twee vrienden een kleine tweedehandswinkel in Stockholm genaamd 'Weekend'. De naam was snel gevonden want de winkel was alleen open op zaterdag en zondag. Dankzij een uitstekende collectie liep de winkel als gesmeerd en zo werd al snel een nieuwe, grotere winkel geopend met de nieuwe naam: 'Weekday' omdat hij iedere dag geopend was. Sommige denim-artikelen die Weekday aanbood waren relatief duur en al snel beseften de eigenaren dat er een dringende behoefte was aan betaalbare, maar stijlvolle jeans en zo werd de eerste 'Tight' jeans geboren. Tot op dat moment uitsluitend en alleen instore verkrijgbaar bij Weekday. De features:
Tight fit, ongewassen, stretchy raw denim met een voordelig prijskaartje. Geen wonder dus dat de eerste 800 paar al snel waren uitverkocht. De volgende stap lag voor de hand: Cheap Monday werd in 2005 het merk met veel meer dan alleen één soort jeans.
Het logo, de skull, heeft ook nu nog absolute herkenningswaarde! Nu biedt Cheap Monday collecties aan voor mannen en vrouwen en seizoensgebonden collecties, accessoires, schoenen, zonnebrillen en, en, en ...
 

Doorstart met een sterke partner


In 2008 vond de volgende grote gebeurtenis plaats voor Cheap Monday, namelijk de samenwerking met H&M. Het merk met de skull was de Weekday-winkels ontgroeid en kreeg vanaf 2009 zijn eerste, eigen Cheap Monday-winkel in Kopenhagen. Het was voor de oprichters van het merk erg belangrijk om geen traditionele marketing te gebruiken, maar om met de snelle groei van het merk ook de beste collecties aan te bieden die, kwalitatief en modieus gezien, de high-end merken en high fashion gemakkelijk konden bijbenen en bovendien betaalbaar waren. Wij zeggen alleen: Mission completed!
 

Cheap Monday in de SNIPES online shop


Als je op zoek bent naar jeans, shorts, zonnebrillen, overhemden of sweatshirts van Cheap Monday, ben je in onze online shop aan het juiste adres. Je krijgt je bestelling vanaf een orderwaarde van €85 zonder verzendkosten thuisgestuurd.