Pagina laden...

Asicstiger

Asicstiger

Categorieën

Heren ASICSTIGER

Filter
Kleur
Zwart
Wit
Maat
35-38
39-42
43-46
47-50
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Zwart
Wit
35-38
39-42
43-46
47-50
tot
Ja
  • Alle filters resetten
3 artikel(en)
Sorteren op:

ASICSTIGER: Performance sinds meer dan 60 jaar

 
Weet jij waar "ASICS" voor staat? "Anima Sana In Corpore Sano"! Dit is Latijn voor "Een gezonde geest in een  gezond lichaam." Logisch, niet waar? ASICSTIGER werd in 1949 opgericht door Kihachiro Onitsuka en opereerde eerst onder de naam Onitsuka Tiger, totdat ASICSTIGER in 1977 ontstond na de fusie met GTO Sports Nets & Sportswear. De eerste producten waren basketbalschoenen voor de opkomende Japanse basketbalscene waarvan de zolen geïnspireerd waren op de zuignappen van een octopus. Het bedrijf kreeg voor het eerst wereldwijd erkenning toen de winnaar van de Boston Marathon in 1951 schoenen van ASICSTIGER, oftewel Onitsuka Tiger, droeg. Technisch gezien maakte ASICSTIGER veel indruk in de jaren ’80 met de ASICSTIGER geldemping  hun performance modellen. Handelsmerk van de schoenen waren en zijn vandaag de dag nog altijd de "tiger stripes" aan de zijkant van de sneakers.
 

Retro charme en lifestyle? Geen probleem voor ASICSTIGER!

Dat de basis van ASICSTIGER op het performance vak ligt, daar is geen twijfel over mogelijk. Ook tegenwoordig zijn ASICSTIGER loopschoenen een must voor hardlopers. Dankzij de retrotrend zijn echter de ASICSTIGER performance modellen uit de jaren '80 en '90 tegenwoordig ook onder niet-hardlopers geliefd als nooit tevoren. De ASICSTIGER GEL-KAYANO TRAINER, GELSAGA, GEL-LYTE III en GEL-LYTE V zijn echte must-haves under sneakerheads. ASICSTIGER was goed, is goed, blijft goed. 
 

ASICSTIGER sneakers bij SNIPES

Als je retrostijl, technologie en draagbaarheid belangrijk vindt, is onze collectie ASICSTIGER schoenen in de online shop van SNIPES geknipt voor jou. De GEL-LYTE III, GEL-LYTE V of de ASICS Evo-modellen, met ASICSTIGER sneakers kun je het evenwicht tussen sport en stijl met gemak bewaren. Trouwens, je bestelling wordt vanaf een waarde van €85 gratis verstuurd binnen België.